Yhteistyössä on voimaa

Ajattele, kuinka voit nyt tavoittaa enemmän asiakkaita...Ilman, että kulutat siihen kallista aikaasi!

Yhteistyömme salaisuus on siinä, että me kerromme sinusta eteenpäin!

Sininen paketti
9,90/kk
  • Erilliset yhteystiedot mantralehti.fi /Me suosittelemme-sivulla
  • Sisäänpääsy FB-ryhmään
Tilaa nyt
Oranssi Paketti
49,90/kk
  • Erilliset yhteystiedot mantralehti.fi/Me suosittelemme-sivulla
  • Rivi ilmoitus paperilehdessä Me suosittelemme-sivulla
  • Rivi ilmoitus digilehdessä Me suosittelemme-sivulla
  • Mantra-lehti
  • Sisäänpääsy FB-ryhmään
Tilaa nyt

" Yli 80 000 seuraajaa.”

 

" Kertoo yrityksestäsi avoimesti muillekin."

 

" Tuntee ja tietää hyvin hyvinvointialan ja vaihtoehtohoidot."

 

” Auttaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.”

 

”Paras hinta – laatu suhde.”

Mantran visio maailmasta, elämästä ja filosofista eroaa muista suomenkielisistä julkaisuista täysin. Olemme kansainvälisiä, korostamme henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin välisiä yhteyksiä, olemme puolueettomia, tasavertaisia ja riippumattomia. Se merkitsee meidän maailmassamme paljon, entä sinun?

Saa uusia ratkaisuja

Uusi konsepti hyvinvointi alalla ja ihmisten parissa työskenteleville yrityksille, sillä tiedämme, että yhteistyössä on voimaa!

Anna meidän kertoa taidoistasi

Yhteistyössä näkyvyytesi lisääntyy ja antaa sinulle vapauden keskittyä olennaiseen. Monet vaihtoehtoisen alan yrittäjät voivat auttaa toinen toistaan parhaalla mahdollisella tavalla suljetun facebook-ryhmämme kautta. Älä jää yksin.

Lisää näkyvyyttäsi

Hyvinvointi alalla työskentely on arvokasta, jonka vuoksi kunnioitamme ammattitaitoasi. Lehden puolueettomuus ja näkemykset antavat vapauden puolustaa jopa tuhansia vuosia vanhoja elämäntaitoja ja hoitomenetelmiä, mikä erottaa meidät muista julkaisuista.

Saatavana yritykseesi sopivassa muodossa

Olitpa sitten yksin, kaksin tai kolmin, aloita päiväsi iloiten ja anna meidän kertoa yrityksestäsi muille. Helppoa ja yksinkertaista, sillä tilaus on kestotilaus ja se on voimassa 12 kk tai niin kauan kunnes ilmoitat meille toisin. Kuitenkin kesken olevan tilausjakson loppuun asti. Yhteistyö Mantran kanssa on aina hyvä sijoitus tulevaisuuteen.

Mantralehti.fi

Jaamme tietoja yrityksestäsi eteenpäin valitsemastasi paketista riippuen. Kanavina meillä ovat digilehti, paperilehti ja sosiaalinen media ja sähköpostijakelu.

Mantra-lehti

Lisäetuna Kulta Paketin tilaajille on Mantra-lehti. Lue ja hengähdä hetkeksi tai anna asiakkaillesi luettavaksi tutustumista varten.

Me suosittelemme

Me suosittelemme on julkinen sivusto Mantran yksityisasiakkaille, josta he voivat löytää juuri sinut, palvelusi ja yhteystietosi. Sivustolla olevat ilmoitukset ovat tarkoitettu henkisen kasvun, elämäntaidon, parantamisen ja hyvinvoinnin ammattilaisille, joita meillä on ilo ja kunnia suositella asiakkaillemme.

Yhteisö

Hanki täysi pääsy Mantra-lehti yritys yhteisöön, joka päivitetään viikottain. Lisäksi saat uusia tuttavuuksia, vinkkejä ja neuvoja, kuinka muut onnistuvat työssään.