Usein kysytyt kysymykset

Liityin mukaan. Kuinka pääsen lukemaan eKirjaa?

Sait liittymisen yhteydessä sähköpostiisi käyttäjätunnukset. Kirjaudu käyttäjätunnuksilla sisään sivustolle. Kun olet kirjautunut sisään, päävalikkoon ilmestyy kohta EKIRJA. EKIRJA-sivulta pääset lataamaan eKirja-pdf:n koneellesi.

Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansiot.

Kuinka katselen webinaaria?

Webinaarit lähetetään www.mantralehti.fi -sivustolla. Pääset katsomaan webinaaria, kun kirjaudut sisään palveluun käyttäjätunnuksilla, jotka saat oston yhteydessä. Webinaari löytyy päävalikosta kohdasta Minun webinaarini. Muistutamme webinaarista sähköpostiviestillä webinaaripäivänä. Jotta webinaarit toimisivat parhaiten, suosittelemme käyttämään katseluun Google Chrome -selainta. Mikäli kuitenkin haluat käyttää jotakin muuta selainta, varmista, että selaimen päivitykset ovat ajantasalla.

Mikäli et pääse katsomaan webinaaria suorana lähetyksenä, voit katsella webinaarin jälkikäteen kirjautumalla sisään www.mantralehti.fi -palveluun. Webinaaritallenne löytyy kohdasta Minun webinaarini ja se on katseltavissa 31 päivää julkaisuajankohdasta tai ostohetkestä lukien.

Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansiot.

Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä webinaaria katsellessa.

Kuinka pääsen lukemaan digilehteäni?

Luot ensimmäisen tilauksesi yhteydessä itsellesi asiakastilin. Sait ostosi jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiisi käyttäjätunnukset. Kirjaudu käyttäjätunnuksillasi sisään osoitteessa https://mantralehti.fi/oma-tili.

Kun olet kirjautunut sisään, näet oman lehtitilauksesi Oma tili -sivulla otsikon Omat tuotteeni alla. Klikkaa Katso-painiketta nähdäksesi tilaukseen kuuluvan sisällön ja uudelleen Katso-painiketta siirtyäksesi Mantra-lehden tilaajien alueelle. Tilaajien alue -sivulta pääset lataamaan Mantra-digilehden-pdf:n koneellesi.

Mantra-digilehti on luettavissa aina 2 (kaksi) viimeiseksi ilmestynyttä digilehteä kerrallaan, mikäli et ole tilannut itsellesi Mantra-special-lehteä, jossa kaikki jo ilmestyneet lehdet (myös digilehdet) on luettavissa koko tilausjaksosi ajan.

Kuinka vaihdan salasanani?

Kun olet kirjautunut sisään palveluun, klikkaa Oma tili -sivun vasemman reunan valikossa Tilin tiedot -linkkiä. Vaihda salasanasi kirjoittamalla ensin nykyinen salasanasi ja tämän jälkeen haluamasi uusi salasana kahteen alempaan kenttään. Paina lopuksi Tallenna muutokset -nappia.

En ole saanut käyttäjätunnuksia tai unohdin salasanani. Mitä teen?

Voit tilata uuden salasanan Oma tili -sivulla olevan kirjautumiskentän alapuolella olevasta Salasana unohtunut? -linkistä. Jos et ole saanut käyttäjätunnuksia palveluun, vaikka olet tilannut uutiskirjeen tai ostanut tuotteen, voit yrittää tilata salasanan sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit tilaukset/liittymisen yhteydessä. Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansiot. Mikäli et edelleenkään saanut salasanaa, ole yhteydessä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu at mantralehti.fi

Mitkä ovat maksutavat?

Yleisimmät verkkopankkimaksut, korttimaksut, lasku ja mobiilimaksu.

Palvelun tarjoavat: Checkout, Paypal ja Stripe.

 

Milloin seuraava lehti ilmestyy?

Ilmestymisaikataulun löydät tästä. 

Mitä tarkoittaa kestotilaus?

Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun laskutusjakson mukaisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan. Tilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä kaksi viikkoa ennen uuden laskutusjakson alkua. Jos tilaaja muulloin haluaa irtisanoa kestotilauksensa, on hän velvollinen maksamaan irtisanomisen voimaantuloon saakka lähetetyt lehdet. Lähetetyt lehdet veloitetaan erillishinnaston mukaan. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun. Tilaajalla on kuluttajasuojalain 6. luvun 15 §:n ja 16 §:n 6. kohdan mukaisesti oikeus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden tai laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta veloituksetta peruuttaa tekemänsä uusi määräaikainen tai kestotilaus. Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Saatuja lehtiä ei tarvitse palauttaa.

 

Mitä tarkoittaa määräaikainen tilaus?

Tilaus on määräaikainen tilaus ja päättyy tilausjakson loppuun, mikäli asiakas ei ole tehnyt jatkotilausta. Mikäli tilaus peruutetaan kesken tilausjakson, veloitetaan lehdet erillishinnaston mukaan. Järjestelmämme lähettää automaattisesti päättyville tilausjaksoille tiedon siitä, että tilaus on päättymässä ja sen voi uusia helposti vain suorittamalla jatkotilauksen summan. Mikäli suoritusta ei tule, niin lehden toimitus päättyy automaattisesti, eikä siitä tarvitse tehdä erillistä ilmoitusta silloin kun kyseessä on määräaikainen tilaus.