Tule mukaan

Liity nyt mukaan ILOA ELÄMÄÄN-sähköposti kirjeeni tilaajaksi ja vieläpä täysin ILMAISEKSI! (arvo 360 €)

Jokainen meistä varmasti kaipaa ja etsii elämäänsä enemmän iloa, onnellisuutta, mielihyvää tuottavia asioita ja kenties myös parempia ratkaisuja elämässä ilmeneviin ”kiemuroihin”.

Lukuisista yrityksistämme huolimatta emme aina ole löytäneet tai saaneet tietoa/taitoa siihen, kuinka voisimme saavuttaa pysyvämpää iloa ja onnellisuutta. Lisäksi voimme haluta oppia ymmärtämään enemmän itseämme, toisiamme ja elämäämme, koska päivämmehän on varmasti osoittaneet sen, että ne tuovat monenlaisia tilanteita/asioita/ihmisiä eteemme, joille emme tunnu löytävän ”järkevää” selitystä miksi niin tapahtui.

Ihminenhän on moniulotteinen ja täynnä rajattomia mahdollisuuksia saavuttaa parempi elämä itselleen ja läheisilleen. Usein voimme kuitenkin törmätä siihen, että käyttämämme menetelmät eivät ole tuoneet haluttuja tuloksia, ”yksinpuurtaminen” voi tuskastuttaa tai yksinkertaisesti voit vain haluta oppia jotain UUTTA ja perustavanlaatuista elämäntaitoa.

Syy sille, että annan sinulle nyt tällaisen mahdollisuuden tulla mukaan ILOA ELÄMÄÄN-sähköposti kirjeeni tilaajaksi, perustuu siihen, että koen jokaisen ihmisen tärkeäksi ja arvokkaaksi, onpa hänen tilanteensa tai elämänsä tällä hetkellä millainen tahansa. Ja uskon siihen, että jokainen meistä kaipaa ja haluaa enemmän iloa ja onnen hippusia elämäänsä.

Miten tämä sitten toimii?

Liittymällä nyt mukaan ja kyllä vieläpä aivan ilmaiseksi alla olevan lomakkeen kautta, tulen lähettämään sinulle kerran viikossa (yleensä maanantaisin) ILOA ELÄMÄÄN-kirjeeni sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mitä tämä kirje pitää sisällään?

Kirjeeni perustuu ja pohjautuu sellaisiin asioihin, tietoihin ja harjoituksiin, joita olen voinut omakohtaisesti todentaa elämässäni toimiviksi menetelmiksi. Nämä voivat liittyä kokemuksiin elämästä, ihmissuhteista, ajattelusta ja kuinka voisimme oikeasti parantaa elämäämme hyvinkin pienillä asioilla ja saada sitä kautta enemmän iloa, onnellisuutta ja uusia näköaloja elämään, jotka luovat uusia mahdollisuuksia.

Haluaisitko sinäkin löytää joitain uusia ja elämää rikastuttavia keinoja arkeesi enemmän?

Liity mukaan alla olevan lomakkeen kautta ja halutessasihan voit koska tahansa poistua listaltani.

 

Lämpöisin halauksin

Eeva Kuivalainen

Kiitos, liityn mielelläni mukaan allaolevan lomakkeen kautta