Löydä nyt aidot tarinat ja todelliset elämäntaidon saavuttamisen mahdollisuudet niiden taustalta


Nauti jutuista ja asioista vertaansa vailla olevan elämäviisauden avulla

Valitse tilaukseksi Mantra-lehti

tai uudista tilauksesi

30 pv rahat takaisin takuu

Tilauksessa on 30 päivän tyytyväisyystakuu, eli jos koet, että lehti ei ole sinulle, maksamme rahasi 100 %:sti takaisin!

"Aivan ihana lehti. Kannattaa tutustua".

"Elämä ilman Mantraa olisi elämä ilman maailmankaikkeudellista näkökulmaa."

 

"Mantra on yksi harvoista ja järkevistä henkisen kasvun alueen lehdistä ."

 

"Mantra on suurin suomalainen lehti uusien elämäntaidon tavoitteiden asettamisessa."

 

”Lehdessä ainutlaatuinen maailmankaikkeudellinen näkökulma.”

Mantran visio maailmasta, elämästä ja filosofiasta eroaa muista suomenkielisistä julkaisuista täysin. Olemme kansainvälisiä, korostamme henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin välisiä yhteyksiä, olemme puolueettomia, tasavertaisia ja riippumattomia. Se merkitsee meidän maailmassamme paljon, entä sinun?

Lue suurista elämänviisauksista, kehitä taitojasi uskomattomilla tavoilla ja voi hyvin

Ytimekkyyden, selkeyden, mielipiteiden ja konkreettisten harjoitusten vuoksi kunnioitamme sitä, mikä on elämässä tärkeää ja mitä tärkeintä harjoittaa ja miten ne vaikuttavat sinun elämääsi. Mielipiteidemme puolueettomuus, oivaltuneisuus ja näkemykset antavat vapauden puolustaa jopa tuhansia vuosia vanhoja elämänviisauksia, mikä erottaa meidät muista julkaisuista.

 

Saatavana elämääsi sopivassa muodossa

Vaikka et olisi ehtinyt lukemaan jokaista Mantraa kannesta kanteen, niin voit ladata uusimmat vinkit suoraan älypuhelimesi, aloitaa päiväsi uudella Mantralla, kuunnella erikoisluentoja liikkuessasi tai tutustua aiheeseen online-arkistossamme - aika Mantran parissa on aina hyvin käytetty.

 

Tilaa nyt ja pääse sisään Mantran ihmeelliseen maailmaan

 

Vain printti+digilehden tilaajilla on täysi oikeus erityissivustoon ja materiaaliin, mukaan lukien, jokapäiväinen aamu Mantra, video/äänitallenteet, viikottaiset elämäntaitoharjoitukset ja bonus materiaali. Tilaus on määräaikainen tilaus ja päättyy tilausjakson loppuun, mikäli asiakas ei ole tehnyt jatkotilausta. Mikäli tilaus peruutetaan kesken tilausjakson, veloitetaan lehdet erillishinnaston mukaan.

 

Mantralehti.fi

Hanki täysi pääsy Mantralehti.fi-sivustoon, mukaan lukien koko blogin sisältö, joka päivitetään viikottain ja online-arkistossamme.

Mantra-lehti

Lue koko painoslehti myös osoitteessa mantralehti.fi, joka toimii sovelluksemme kautta useilla mobiililaitteilla.

Verkkoluennot

Kuuntele tai katso joka toinen viikko Mantra-lehden verkkoluentoja, joita pitävät henkisen kasvun, elämäntaidon ja hyvinvoinnin ammattilaiset.

Aamu Mantra

Aloita päiväsi iloilla. Pääset joka päivä hyvään alkuun uudella aamu-mantralla, joka tulee suoraan älypuhelimeesi tai sähköpostilaatikkoosi.