Olet ehkä nähnyt otsikoita, kuvia tai ajatuksia, löydä nyt tarinat niiden taustalta

Nauti niiden takana olevista asioista vertaansa vailla olevan elämäviisauden avulla

Valitse tilaukseksi Mantra-lehti

tai uudista tilauksesi

Asiakkaamme iloitsevat siitä, mitä kaikkea uutta lehti on heidän elämäänsä antanut!

30 päivän rahat takaisin takuu

Tilauksessa on 30 päivän takuu, eli jos koet, että lehti ei ole sinulle, maksamme rahasi 100 %:sti takaisin!

"Elämä ilman Mantraa olisi elämä ilman maailmankaikkeudellista näkökulmaa".

 

"Mantra on yksi harvoista ja järkevistä henkisen kasvun alueen lehdistä ."

 

"Mantra on suurin suomalainen lehti uusien elämäntaidon tavoitteiden asettamisessa."

 

”Lehdessä ainutlaatuinen maailmankaikkeudellinen näkökulma”

Mantran visio maailmasta, elämästä ja filosofiasta eroaa muista suomenkielisistä julkaisuista täysin. Olemme kansainvälisiä, korostamme henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin välisiä yhteyksiä, olemme puolueettomia, tasavertaisia ja riippumattomia. Se merkitsee meidän maailmassamme paljon, entä sinun?

Lue suurista elämänviisauksista, kehitä taitojasi uskomattomilla tavoilla ja voi hyvin

Ytimekkyyden, selkeyden, mielipiteiden ja konkreettisten harjoitusten vuoksi kunnioitamme sitä, mikä on elämässä tärkeää ja mitä tärkeintä harjoittaa ja miten ne vaikuttavat sinun elämääsi. Mielipiteidemme puolueettomuus, oivaltuneisuus ja näkemykset antavat vapauden puolustaa jopa tuhansia vuosia vanhoja elämänviisauksia, mikä erottaa meidät muista julkaisuista.

Saatavana elämääsi sopivassa muodossa

Vaikka et olisi ehtinyt lukemaan jokaista Mantraa kannesta kanteen, niin voit ladata uusimmat vinkit suoraan älypuhelimesi, aloitaa päiväsi uudella Mantralla, kuunnella erikoisluentoja liikkuessasi tai tutustua aiheeseen online-arkistossamme - aika Mantran parissa on aina hyvin käytetty.

Tilaa nyt ja pääse sisään Mantran ihmeelliseen maailmaan

Vain printti+digilehden tilaajilla on täysi oikeus erityissivustoon ja materiaaliin, mukaan lukien, jokapäiväinen aamu Mantra, video/äänitallenteet, viikottaiset harjoitukset ja uutiset. Helppoa ja yksinkertaista, sillä kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun laskutusjakson mukaisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan. Tilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä kaksi viikkoa ennen uuden laskutusjakson alkua. Jos tilaaja muulloin haluaa irtisanoa kestotilauksensa, on hän velvollinen maksamaan irtisanomisen voimaantuloon saakka lähetetyt lehdet. Lähetetyt lehdet veloitetaan erillishinnaston mukaan. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun. Tilaajalla on kuluttajasuojalain 6. luvun 15 §:n ja 16 §:n 6. kohdan mukaisesti oikeus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden tai laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta veloituksetta peruuttaa tekemänsä uusi määräaikainen tai kestotilaus. Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Saatuja lehtiä ei tarvitse palauttaa.

 

 

Mantralehti.fi

Hanki täysi pääsy Mantralehti.fi-sivustoon, mukaan lukien koko blogin sisältö, joka päivitetään viikottain ja online-arkistossamme.

Mantra-lehti

Lue koko painoslehti myös osoitteessa mantralehti.fi, joka toimii sovelluksemme kautta useilla mobiililaitteilla.

Verkkoluennot

Kuuntele tai katso joka toinen viikko Mantra-lehden verkkoluentoja, joita pitävät henkisen kasvun, elämäntaidon ja hyvinvoinnin ammattilaiset.

Aamu Mantra

Aloita päiväsi iloilla. Pääset joka päivä hyvään alkuun uudella aamu-mantralla, joka tulee suoraan älypuhelimeesi tai sähköpostilaatikkoosi.