Mantra-lehti 3/17

19.90 

Kuvaus

Mitä unet sinun elämässäsi voisivat tarkoittaa?

Onko siis unissa meille ilmenneissä symboleissa ja merkeissä olemassa jokin viesti, joka meidän tulisi ymmärtää? Vai ovatko uniemme tapahtumat vain sattumanvaraista sekasotkua, johon meidän ei tulisi kiinnittää minkäänlaista huomiota?

Tällaiseen merkitykselliseen uneen tai unessa esiin tulleisiin symboleihin huomion kiinnittäminen voi auttaa meitä tekemään oikeita päätöksiä elämämme suhteen tai se voi pelastaa meidät jopa tulevasta vaaran paikasta. On kuitenkin muistettava, että unet ovat aina yksilöllisiä ja unessa ilmenneet asiat tulee aina peilata unennäkijän elämään ja hänen kokemusmaailmaansa.

Mikä on siis elämäntehtävämme? Onko tarkoitus kerätä maallista vai henkistä omaisuutta? Kummasta ajattelet olevan enemmän hyötyä nyt ja tulevissa elämissäsi?

LEHDESSÄ 100 SIVUA

 

Kuinka voit kehittää itseäsi enemmän

 

Artikkelit

Kirjoituksissa esiin tulevat henkiset opit ja opetukset pohjautuvat tuhansia vuosia vanhoihin käytännössä toimiviksi havaittuihin menetelmiin, joita noudattamalla edesmenneet suuret opettajat ovat saavuttaneet tavoitteensa ja päämääränsä (valaistuminen). Lisäksi otetaan kantaa ajankohtaisiin eri elämänalueiden kysymyksiin sekä pohditaan, kuinka omalla toiminnallamme ja asenteidemme muuntamisella mahdollistamme muutoksen koko olemassa olevassa ympäristössämme.

Harjoitukset

Käytännön elämässä toimiviksi havaittuja keinoja siihen, kuinka muuttaa pinttyneitä asenteitaan ja toimintamallejaan miellyttävämmiksi sekä rakentavammiksi. Kuinka saavuttaa askel askeleelta toimivampi ja positiivisempi elämänasenne? Lehdessä annettujen harjoitusten avulla on mahdollista löytää itsessään uinuvat voimavarat ja sisäinen viisaus, jotka avaavat elämässä aivan uusia portteja ja ulottuvuuksia.

Värityskuvat

Oppimalla tarkkaavaiseksi ja keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan auttaa se myös arkisen elämän tasapainottamisessa. Nämä värityskuvat eivät ole vain ”värityskuvia”, vaan niiden avulla kykenee saamaan mielensä keskitettyä yhteen asiaan kerrallaan, jonka kautta mieli kokee lepoa, rauhaa ja sitä kautta koko olemus rauhoittuu.

Mietiskelyn kohteet

Mitä enemmän ymmärrämme hyvinvointimme perustaa ja sitä, miten mitkäkin asiat vaikuttavat mielentilojen kautta fyysiseen terveyteemme, sitä paremmin voimme henkisesti ja jaksamme auttaa myös toisia ihmisiä voimaan paremmin. Katso ja mietiskele jokaista lehden sivuilla annettua mietiskelyn kohdetta rauhassa tai jopa useita kertoja. Kuinka se näkyy elämässäsi, osaatko sen jo nyt täydellisesti vai olisiko jotain parantamisen varaa? Mikäli koet tarvetta parantamiseen, mieti kuinka kykenisit siihen, mitä tulisi muuttaa ja kuinka. Ajatukset luovat todellisuutesi myös käytännön elämän kohtaamisissasi.

 

Suuren UNINUMERON sisältö:

1. Pienestä purosta kasvaa suuri joki
2. Keinoja unettomuuteen
3. Salaperäinen Atlantis
4. Unien symbolismi
5. Myrkyttääkö stressi kehon ja elämän?
6. Maailma minuudessa
7. Myötäilo
8. Unet - viestejä alitajunnasta
9. Inkubaatio eli pyhissä paikoissa nukkuminen
10. Ajatuksen laki
11. Ravintorikas melassi
12. 10 elämänohjetta
13. Miksi unohdamme edelliset elämämme
14. Uni – luonnon hellä uudistaja
15. Unijooga
16. Eläimet unissa
17. Kysymyksiä ja vastauksia unista
18. Kuinka luet ja harjoitat Mantran parissa
19. Kirjoja unien tulkinnasta

+ 51 elämäntaidon harjoitusta
+ Henkinen elämänpyörä

Yhteensä 100 sivua.

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mantra-lehti 3/17”