Mantra Tunnekoulu

949.90 

Osasto:

Kuvaus

Pyrimme kaikki toimimaan tietämyksemme mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Joskus arkemme voi kuitenkin luoda muutoksia ja paineita, joihin emme ole osanneet varautua. Sen vuoksi pysyvän myönteisen elämänmuutoksen saavuttaminen vaatii harjoitusta, vanhoista toimimattomista asioista poisoppimista, pitkäjänteisyyttä, aikaa, kärsivällisyyttä ja periksiantamattomuutta. Tämän sinä varmasti tiesitkin.
”Ongelmien” poistamiseen pyritään usein tarjoamaan nopeita keinoja, kuten tukahduta tunteesi, pistä tunteesi maton alle piiloon, tai anna palaa ja näytä tunteesi, usko tunteitasi ja toimi niiden mukaisesti… nämä mallit tuovat vain hetkellisen ratkaisun, mutta eivät pysyvää tulosta ja tyytyväisyyttä elämään. Vaikka olisikin kivaa päästä omista vaikeuksistaan ja ongelmistaan eroon minuutissa, se ei valitettavasti ole mahdollista. Elämässä selviämiseen ja paremman arjen saavuttamiseen tarvitaan viisautta, syvempää näkemystä ja niiden harjoittelemista käytännön elämässä.

”Onnellisuuteen ei myöskään ole
olemassa pikapassia.”

Kun opit erottamaan jyvät akanoista ja tekemään viisaita valintoja arkipäivän tiimellyksessä, antaa se automaattisesti toimivan ja pysyvän perustan elämälle ja myönteiselle elämänmuutokselle. Oppiessasi luottamaan siihen, että sinä osaat ja pystyt, alat tehdä tietoisesti viisaampia ja myönteistä elämänmuutosta tukevia päätöksiä automaattisesti.
Jos ajattelet, että parempi ja onnellisempi elämä ilmestyy eteesi vain tekemättä itsesi puolesta mitään, olet valitettavasti väärässä. Siksi suuret opettajat ovat jättäneet meille opetuksiaan elämämme laadun parantamiseksi ja todellisen onnellisuuden saavuttamiseksi. Meidän tulee kuitenkin itse tarttua toimeen ja toimia annettujen ohjeiden mukaan.

Tarvitsemme kuitenkin syyn sille, miksi haluamme tavoitella elämänmuutosta. Se voi olla esimerkiksi halu päästä eroon stressistä, huolista ja murheista. Mutta sekään ei aina riitä, vaan lisäksi tulee opetella näkemään mitkä tekijät näitä edellä mainittuja asioita meille aiheuttavat, ovatko ne ulkopuoliset tekijät (koskaan ne eivät ole niitä todellisia syitä) vai meidän tunteemme, jotka ilmenevät sen pohjalta, miten olemme oppineet toimimaan ja reagoimaan tietynlaisissa tilanteissa. Tunteiden alkuperäiset syyt ovatkin sitten jo paljon kauempana ja edellisissä elämissä synnytetyjen syiden tulosta.

Tunteiden kanssa työskentely lähtee aina itsestä, että käännämme katseen itseemme emmekä ulkopuoliseen tekijään, joka meissä tuon tunteen herätti. On opittava kuuntelemaan tunteitansa viisaasti siten, että ymmärtää sen, että tunne on ilmaantuessaan aina merkki edellisistä elämistä aiheutetuista karmallisista jäljistä. Mikäli pidämme sitä todellisena tässä elämässä, olemme harhassa. Kun opimme keskittymään itse olennaiseen tunteeseen, mikä sen meissä laukaisi ja mikä tekijä siinä ilmentyi (pelko, viha, kateus, raivo jne.), niin voimme päästä eteenpäin ja oppia hallitsemaan niitä, että ne eivät aiheuttaisi elämässämme enempää häiriöitä, murheita, stressiä ja niin edelleen.

Opi kuuntelemaan ja tunnistamaan tunteitasi viisaasti, sillä ne näyttävät sinulle omat harjoituksen kohteesi. Opi arvostamaan niitä ihmisiä, jotka herättävät ne sinussa eloon, sillä ilman heitä sinulla ei olisi mahdollisuutta kehittyä ihmisenä ja löytää todellista onnellisuutta.

Mantra – Tunnekoulu alkaa verkossa torstaina 18.10.2017

Vetäjänä:  Eeva Kuivalainen    

Mitä Eevasta sanotaan:

”Eeva, sinä olet tunteikas ihminen. Huomaat muiden tunnetilat herkästi, ja siksi ymmärrätkin vaivattomasti sen mitä muut tuntevat. Empatia on suurin voimavarasi ja osaat seurata sydäntäsi  ymmärrätäen myös muita!” – Minna

 

”Eeva on todella pätevä, pitkän linjan elämäntaidon harjoittaja, joka tietää mistä puhuu. Hän on itse kokenut elämässään paljon, eikä hätkähdä vaikeidenkaan asioiden kohtaamisesta. Omien harjoitustensa ja kokemustensa kautta, hän on todella kykenevä näkemään ongelmien ytimeen, ilman kiertelyä ja kaartelua. Hän osaa turvallisesti johdattaa takaisin päivänvaloon.” – Mikko

 

Oletko tunteikas ihminen? Huomaatko helposti muiden tunnetilat? Ovatko tunteesi sinulle suurin voimavarasi? Haluatko oppia tunteistasi lisää ja seurata sydämesi ääntä?

 

Kurssin sisältö koostuu 12 eri modulista (sisältäen opetusvideon ja kirjalliset harjoitteet)

1. osa ”Miksi synnymme ja mikä on elämämme perusta?”

2. osa ”Miksi toiset haluavat kostaa ja näyttää olevansa parempia ihmisiä?”

3. osa ”Myötätunto avain rauhaan”

4. osa ”Vihan tuhoava voima, kuinka selvitä siitä?”

5. osa ”Rakkauden parantava voima”

6. osa ”Kuinka ”lopettaa sitten” kun elämä?”

7. osa ”Kehitä hyväntahtoisuutta järkevin perustein”

8. osa ”Mistä mustasukkaisuus kumpuaa?”

9. osa ”Saa enemmän aitoa iloa elään”

10. osa ”Opi tyytyväisyyttä viisaudella”

11. osa ”Avaimet onnellisuuden saavuttamiseen”

12. osa ”Opi erottelukykyä”

BONUS: Mikä on tunteidesi perusta?

 

Verkkokurssin kesto 12 kk eli 1 osa/kuukausi.

 

Verkkokurssi alkaa 18.10.2017

 

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mantra Tunnekoulu”