Henkinen kartta -verkkokurssi

99.90 

Osasto:

Kuvaus

Henkinen kartta on syväluotaava menetelmä, jonka avulla voimme saavuttaa kauaskantoisempaa ja kestävämpää perusturvaa, ymmärrystä ja eteenpäin vievää voimaa elämämme matkalla.

Se mihin henkinen kartta pyrkii, on opastaa ja näyttää mitkä ovat ne todelliset ja sisäiset toiveet ja kasvun kohdat kartan tekijän elämässä. Menetelmä ei ole sinällään uusi, koska se perustuu luonnonlakien alaisuuksiin, mutta tämä kartan tekeminen ei tarjoa materialismia, joiden saavuttamiset tuovat vain hetkellistä iloa ja onnellisuutta. Vaan tarvitsemme elämässämme jotain enemmän. Eikö vaan?

Henkinen kartta pyrkii näyttämään sen, mitkä tuovat tekijän elämään kestävämpää ja pysyvämpää perustaa, kuten ilon ja hyvän elämän saavuttamiselle. Henkinen kartta voi kuitenkin olla monelle täysin uusi ja mielenkiintoa herättävä käsite, joka pitääkin sisällään lukuisia eri ulottuvuuksia.

Mitä kaikkea se pitääkään sisällään? Miten sitä voi hyödyntää omassa elämässään? Ja kuinka se tehdään?

Monien vuosien ajan olen etsinyt jotain pintaa syvemmältä… jotain sellaista millä todella olisi elämässä merkitystä, eikä vain tässä hetkessä vaan myös tulevassa, joten tuon esiin henkisen kartta menetelmän, jonka avulla voi tekijä itse nähdä ja kulkea kohti todellisia sisäisiä toiveitaan. Siksi tarjoan myös muille mahdollisuuden tutustua ja oppia, kuinka henkinen kartta tehdään ja miten sitä kykenee hyödyntämään omassa elämässään.

Nimittäin uskon siihen, että jokainen meistä voi saavuttaa elämässään käänteentekevää hyvää sekä itselle että toisille, joten kannattaa siis käyttää oma elämänsä hyödyllisesti kannustaen itseään menemään eteenpäin sisältä käsin ja etsimään kaikkea mahdollista ulkoista apua sen saavuttamiseksi.

Verkkokurssin sisältö:

Osa 1 – perusta kuinka Henkinen kartta tulisi rakentaa ja miksi se kannattaa tehdä. (n. 60 min)

Osa 2 – Keinot mitä tarvitset Henkisen kartan tekemistä varten. (n. 60 min)

Osa 3 – Kuinka toteutat käytännössä Henkisen kartan teon. (n. 60 min)

Osa 4 – Mitä kuvat ja värit kertovat. (n. 60 min)

Osa 5 – Miten tarkistat ja luet omaa karttaasi. (n. 60 min)

Bonusmateriaali (PDF)

  1. Elämänpyörä
  2. Henkinen elämänpyörä
  3. 100 keinoa löytää oleellinen.
  • Verkkokurssi julkaistaan 15.10.2017, jonka jälkeen sinulla on 365 päivää oikeus katsoa ja oppia videoiden + muun materiaalin avulla tekemeään oma Henkinen kartta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkinen kartta -verkkokurssi”