Löydä avaimet sisäiseen iloon

Mantra iloa elämään sähköpostikurssi antaa elämääsi uutta voimaa


  • Helppoa ja yksinkertaista, ja voit sovittaa sen joustavasti omaan aikatauluusi sopivaksi

Opi helpot keinot ja löydä uutta inspiraatiota arkeen

Liity nyt mukaan MANTRAN ILOA ELÄMÄÄN-sähköposti kirjeen tilaajaksi ja vieläpä täysin ILMAISEKSI!

(arvo 360 €)

Jokainen meistä varmasti kaipaa ja etsii elämäänsä enemmän iloa, onnellisuutta, mielihyvää tuottavia asioita ja kenties myös parempia ratkaisuja elämässä ilmeneviin ”kiemuroihin”.

Lukuisista yrityksistämme huolimatta emme aina ole löytäneet tai saaneet tietoa/taitoa siihen, kuinka voisimme saavuttaa pysyvämpää iloa ja onnellisuutta. Lisäksi voimme haluta oppia ymmärtämään enemmän itseämme, toisiamme ja elämäämme, koska päivämmehän on varmasti osoittaneet sen, että ne tuovat monenlaisia tilanteita/asioita/ihmisiä eteemme, joille emme tunnu löytävän ”järkevää” selitystä, että miksi niin tapahtui.

Ihminenhän on moniulotteinen ja täynnä rajattomia mahdollisuuksia saavuttaa parempi elämä itselleen ja läheisilleen. Usein voimme kuitenkin törmätä siihen, että käyttämämme menetelmät eivät ole tuoneet haluttuja tuloksia, ”yksinpuurtaminen” voi tuskastuttaa tai yksinkertaisesti voit vain haluta oppia jotain UUTTA ja perustavanlaatuista elämäntaitoa.

Syy sille, että annamme sinulle nyt tällaisen mahdollisuuden tulla mukaan MANTRAN ILOA ELÄMÄÄN-sähköpostikirjeen tilaajaksi ja vieläpä täysin maksutta, perustuu siihen, että koemme jokaisen ihmisen tärkeäksi ja arvokkaaksi, onpa hänen tilanteensa tai elämänsä tällä hetkellä millainen tahansa. Ja uskomme siihen, että jokainen meistä kaipaa ja haluaa enemmän iloa ja onnen hippusia elämäänsä.

  • Miten tämä sitten toimii?

    Liittymällä nyt mukaan ja kyllä vieläpä aivan ilmaiseksi alla olevan lomakkeen kautta, tulemme lähettämään sinulle noin kerran kuukaudessa MANTRA ILOA ELÄMÄÄN-kirjeen sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  • Mitä tämä kirje pitää sisällään?

    Kirje perustuu ja pohjautuu sellaisiin asioihin, tietoihin ja harjoituksiin, joita olemme voineet omakohtaisesti todentaa elämässä toimiviksi menetelmiksi. Nämä voivat liittyä kokemuksiin elämästä, ihmissuhteista, ajattelusta ja kuinka voisimme oikeasti parantaa elämäämme hyvinkin pienillä asioilla ja saada sitä kautta enemmän iloa, onnellisuutta ja uusia näköaloja, jotka luovat elämäämme uusia mahdollisuuksia.

  • Haluaisitko sinäkin löytää joitain uusia ja elämää rikastuttavia keinoja arkeesi enemmän?

    Liity mukaan alla olevan lomakkeen kautta ja halutessasihan voit koska tahansa poistua listaltamme.

Liity mukaan

Liity nyt mukaan MANTRAN ILOA ELÄMÄÄN-sähköpostikirjeen tilaajaksi ja vieläpä täysin ILMAISEKSI! (arvo 360 €)

*Emme koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille.