shutterstock_486136174 (1)

Kysymyksiä & vastauksia osa 5 Jälleensyntyminen

Jälleensyntymisopin mukaan ihmisen sielu syntyy maan päälle lukemattomia kertoja. Se on kaukaa muinaisuudesta peräisin oleva vanhin ja kaikkein laajimmalle levinnyt oppi, josta löytyy jälkiä kaikista uskonnoista ja filosofioista. Suurin osa maailman väestöstä hyväksyy jälleensyntymisopin luonnollisena ja väistämättömänä lakina.

Jälleensyntyminen liittyy karman eli syyn ja seurauksen lakiin. Karma ei rankaise tai palkitse, vaan se on pelkkä universaalinen laki, joka ohjaa erehtymättömästi ja sokeasti kaikkia niitä lakeja, jotka tuottavat tiettyjä vaikutuksia niitä vastaavien syiden muovaamina. Syyt, joita ei ole saatu tasapainoon vastaavilla seurauksilla henkilön elinaikana, seuraavat jälleensyntynyttä ihmistä niin monissa elämissä, että syiden ja seurausten välinen täydellinen tasapainotila saavutetaan.

Jälleensyntyminen antaa mahdollisuuden laiminlyödyn tai väärinkäytetyn järjen ja tunteen kehittämiselle. Tällä tavalla ihminen puhdistuu pahoista taipumuksistaan hitaasti, mutta varmasti. Paha teko seuraa ihmistä sadantuhannenkin ruumistuman päähän. Samoin hyvät teot tuovat ihmiselle hyvää karmaa. Jälleensyntyminen on hyvin lohdullinen asia, koska tämän elämän epäonnistuminen ei ole lopullista, vaan seuraavissa syntymissään ihmisellä on mahdollisuus menestyä elämässään.

Suurin osa ihmisistä voi vahvistaa omakohtaisten kokemustensa perusteella sen tunnetun tosiasian, että pidämme joskus tuttuina ihmisiä, paikkoja, maisemia ja maita, jotka näemme ensimmäistä kertaa. Lisäksi monet tunnetut henkilöt ovat omaksuneet jälleensyntymisen ja sielun kuolemattomuuden. Heidän ilmaisemiensa näkemysten perusteella voidaan päätellä, että he ovat olleet vakuuttuneita jälleensyntymisestä tai ainakin pitäneet sitä järkevämpänä ajatuksena kuin sitä, että ihmisellä olisi ainoastaan yksi ainoa maallinen elämä.

Ei siis turhaan kehoteta ihmistä oppimaan tuntemaan itseään, sillä se kertoo menneisyytesi, nykyisyytesi ja tulevaisuutesi.

Kuitenkin olemmeko kiinnostuneita itsestämme ja omista mahdollisuuksistamme vaikuttaa elämämme laatuun nyt ja tulevassa? Siinäpä pähkinä purtavaksi itse kullekin…. vai millaisena näet tulevaisuutesi tämän elämän perusteella?

©Eeva Kuivalainen

Haluatko kysyä jotain aiheeseen tai elämääsi liityen?

Esitä kysymyksesi maksutta

Kiitos haluan esittää kysymykseni ja liittyä mukaan maksutta kysymyksiä & vastauksia sähköpostikirjeen tilaajaksi.
 

PS. Mikäli haluat oppia ja muuttaa elämääsi niin tilaa Mantra, se kannattaa. Miksikö? Se on ensimmäinen lehti Suomessa, joka kertoo syvällisesti mahdollisuuksista käytännön ohjein, kuinka muutos on mahdollista. Tekemämme muutokset eivät siis vaikuta vain tässä elämässä, vaan ne luovat pohjan myös kaikelle tulevalle. Joten voisiko mikään muu olla parempi investointi elämääsi ajatellen?

Tilaa Mantra ja muuta elämäsi nyt!

 

 

 

, , , , , ,

No comments yet.

Vastaa