4 mantra-lehti

Kysymyksiä & vastauksia osa 4 Mitä on karma?

Voimme pitää karmaa maailmankaikkeuden äärimmäisenä lakina, kaikkien muiden luonnossa olevien lakien lähteenä ja alkuperänä. Karma on aina erehtymätön laki, joka sovittaa jokaiselle syylle sen seurauksen fyysisellä, älyllisellä ja henkisellä olemassaolon tasolla. Nämä erinäiset syyt syntyvät jokaisen yksilön ajatusten, puheiden ja tekojen kautta. Ei ole olemassa mitään, mitä se ei havaitsisi.

Karma on ihmisille näkymätön ja usein täysin tuntematon laki, joka kuitenkin toimii jokaisen elämässä viisaasti, oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Se pyrkii luomaan tasapainoa ja harmoniaa niin pienemmillä kuin suurimmillakin tasoilla ja sovittaa jokaisen seurauksen ja kohdistaa sen syyn aikaansaajaan itseensä. Näin voimme tukeutua siihen näkemykseen, että kaikki se mitä lähetämme itsestämme ulospäin, palaa ennemmin tai myöhemmin meille aina takaisin.

 

Teksti: Eeva Kuivalainen

 

Havaitsetko karman toimintaa omassa elämässäsi?

Oletko aina tyytyväinen sen toimintaan?

Lisää tietoa karmasta ja sen toiminnasta löytyy jokaisesta Mantra-lehdestä!

No comments yet.

Vastaa