3 mantra-lehti

Kysymyksiä & vastauksia osa 3

Istun autossa matkalla kotiin Pohjois-Savosta ja mietin elämämme todellista tarkoitusta?! Usein huomaamme vasta jälkikäteen elämämme merkityksen ja arvon, kun olemme menettämässä sen. Ihminen kun ei kykene pysäyttämään ikääntymistään tai aikaansa siihen kohtaa kuin haluaisi sen ehkä pysähtyvän.

 

Aika menee ja usein niin nopeasti, että emme edes huomaa mihin se aika on kulunut. Kuinka voisimme oppia elämään tietoisesti… läsnä siinä hetkessä. Oppiessaan ymmärtämään sen, että mikään ei enää palaa mikä oli ja meni, vaan kaikki se mitä sinulla on, on juuri tässä hetkessä… ja se tekee jokaisesta ihmisestä, asiasta ja tapahtumasta kallisarvoisen.

 

Kukaan meistä ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan, mitä eteemme tulee ja ylipäätänsä sitä, kuka meistä on edes huomenna vielä hengissä. Ihmisen elämä, kun ei ole ikuista, vaikka synnymmekin uudelleen, silloin kuitenkin synnymme eri aikaan ja eri tilanteisiin. Kuinka oppisimme olemaan kiitollisia tässä ja nyt?

 

Kun mielesi karkaa menneisyyteen tai tulevaisuuden suunnitelmiin, niin pysäytä se, hengitä muutama kerta syvään ja tarkkaile vain sitä hetkeä missä olet. Havaitse, että juuri nyt, tässä hetkessä elämässäsi on kaikki hyvin. Silloin voi havaita elämän kallisarvoisuuden, ymmärtää toisten ihmisten antaman merkityksen ja oivaltaa tämän elämän tärkeyden.

 

Ystävällisin terveisin
*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·`
Eeva
"Ilo asuu sisälläni ja olen valmis jakamaan sitä muille."

, , , , ,

No comments yet.

Vastaa