7 mantra-lehti

Kysymyksiä & vastauksia osa 1

 

Minulta usein kysytään monenlaisia asioita elämästä, kuolemasta, ihmissuhteista, raha-asioista ja monista muista elämään liittyvistä tärkeistä asioista. Olen aina ollut hyvin kiitollinen siitä, että näitä kysymyksiä minulle esitetään.

Aina kun saa vastauksia kysymyksiinsä, niin niitä on vielä hyvä miettiä itse enemmän, sillä sokeasti ei kannata luottaa.

Jokainen meistä on kokenut elämänsä aikana monenlaisia asioita, sitä ei varmaan kukaan voi kiistää. Mutta toinen asia sitten onkin, että miten niistä päästään yli.

 

Kerron tähän alkuun pienen esimerkin elävästä elämästä, jota olen ollut ”todistamassa”:

Reilu kymmenen vuotta sitten oli kaksi henkilöä, joilla oli samanlainen elämäntilanne. Molemmat olivat naimisissa, lapsia, hyvä työ ja kaikin puolin elämän piti olla kunnossa. Kuitenkin, yksi yö muutti heidän elämänsä totaalisesti. He masentuivat, ahdistuivat ja joutuivat siihen tilaan, että sairaalahoito oli enää ainoa vaihtoehto heille.

Ulkopuolelta katsottuna heidän elämässään piti kaikki olla hyvin ja ulkoiset puitteet olivat hyvät. Miksi toinen jäi kiinni masennuksen ja toinen päästi siitä irti ja jatkoi elämäänsä?

Kaksi ihmistä, sama ”kohtalo”, mutta yksi iso ero.

Kerron nyt sinulle mikä oli se tekijä, joka erotti heidät paranemisen suhteen. Toinen syytti olosuhteita ja muita ihmisiä kaikesta kärsimyksestään, eikä osannut päästää niistä irti. Toinen lähti etsimään vastauksia itsestään ja haki keinoja siihen, kuinka selättää masennus ja opetteli elämään toisin.

 

Mikä sai tämän muutoksen aikaan?

 

Voit ehkä miettiä, kuten minäkin, että mikä sai tällaisen muutoksen aikaan? Tutustuessani paremmin tilanteeseen ymmärsin, että esimerkin jälkimmäinen henkilö ei suostunut jäämään annetun diagnoosinsa vangiksi. Hän halusi vapautua menneisyyden taakastaan, päästää irti ja luoda paremman tulevaisuuden.

Hän päätti etsiä ja löytää vastauksia elämäänsä. Ja kuka hän oikein oli?

Lopputuloksena on, että toinen ihminen halusi jäädä diagnoosinsa ”vangiksi” ja pyöriä itsensä ympärillä. Toinen näki suuren mahdollisuuden muutokseen.

Heidän eroavaisuus saman asian kohtaamisessa perustui tietoon ja viisauteen, toinen ymmärsi elämäntarkoituksen ja toinen ei. Siksi tieto voi vapauttaa, jonka pohjalta on suuri mahdollisuus muuttaa elämänsä.

Se miksi kerron tästä sinulle, johtuu siitä, että meille jokaiselle annetaan aika ajoin mahdollisuus rakentaa elämämme perusta kuntoon. Se on tämän koko elämän tarkoitus.

Näillä blogeillani pyrin jakamaan sinulle tietoa, enemmän tietoa ja vielä enemmän tietoa ja taitoa, kuinka voit käyttää näitä jakamiani ohjeita, vinkkejä ja käytännönharjoituksia elämässäsi.

 

Ystävällisin terveisin
*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·`
Eeva Kuivalainen
”Ilo asuu sisälläni ja olen valmis jakamaan sitä muille.”

Haluatko kysyä jotain?

Kysymykset käsitellään luottamuksella ja vastaan yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin.

Kysy alla olevan lomakkeen kautta (maksuton palvelu)No comments yet.

Vastaa