Mantra blogi elämänilo

Anna itsellesi lahjaksi ilo!

 

Voit kysyä itseltäsi ”mitä on ilo”?  Mitä ilo elämässäsi merkitsee? Onko se enemmän tai jotain muuta kuin onnellisuus? Onko se syvempää kuin nauru ja mistä todellinen ilo kumpuaa sinusta? Tunnetko sen voimakkaampana kuin itse pelkän tunteen?

Tunnetko aidon elämän ilon virtaavan syvällä sisimmässäsi, jopa niissä tilanteissa, kun koet surua rinnassasi tai huudat tuskissasi tai kärsit ajatuksissasi?

Elämän ilo on sitä, kun tunnet miten energiasi virtaa sinussa vapaana. Se täyttää ajatuksesi ja näyttäytyy elämässäsi sanoin ja teoin. Elämän ilo täyttää sinut siinä vaiheessa, kun et enää vastusta itse elämää.

Kun otat avosydämin ja lempeydellä vastaan kaiken sen, mitä elämäsi sinulle eteen tuo, niin huomaat, että jokainen elämässäsi ilmenevä asia antaa sinulle uuden kokemuksen ja näet, että jokainen kokemus on kallisarvoinen lahja sinulle. Kun lakkaat vastustamasta sitä mitä tunnet, näet ja koet, voit päästä pidemmälle ja nähdä niiden kaikkien taakse ja ilmentää omaa jumalallista olemustasi… elämäniloa, joka kumpuaa syvältä sisimmästäsi.

Jokainen hetki on kallisarvoinen elämässäsi, jokainen henkäys on kallisarvoinen elämässäsi, joten pysähdy, hengitä ja kuuntele sitä mitä elämäsi sinulle antaa. Anna itsellesi lupa kohdata elämäsi ilolla, sillä ilosi johdattaa sinua elämän polullasi ja on täydellinen oppaasi matkallasi kohti ääretöntä rakkautta.

 

Iloa, valoa ja rakkautta elämääsi

*´¨)

¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)

(¸.·´ (¸.·`

Eeva Kuivalainen

”Ilo asuu sisälläni ja olen valmis jakamaan sitä muille.”

 

PS: Jos tykkäsit tästä blogi kirjoituksestani, tykkäät taatusti myös ilmaisen Askeleet sisäiseen viisauteen-ekirjan sisällöstä.  Saat yhden vinkin parin päivän välein. Tietojasi ei myydä tai anneta kenellekään ikinä. Se on lupaus.

Kerro vain minne lähetän ne:        Askeleet sisäiseen viisauteen

, , , , ,

No comments yet.

Vastaa